Kunstgras op uw dakterras

Dakterras met kunstgras wordt daktuin

Royal Grass kunstgras is levensecht!‎

‎Kunstgras geeft een dakterras een groene en natuurlijke uitstraling. Wanneer u kunstgras op uw dakterras of balkon combineert met onze onderhoudsarme terrastegels, ontstaat er een fraaie buitenruimte bij uw appartement. En met bloembakken erbij, krijgt u een echte daktuin!

Kunstgras leggen op dakterras

Een gazon van kunstgras aanleggen op uw dakterras behoort tot de mogelijkheden van Exclusieve Dakterrassen. Een goed kunstgrasveld aanleggen vraagt natuurlijk om de juiste kennis. Daarom vertellen wij u graag hoe wij te werk gaan! Want simpelweg kunstgras uitrollen is niet voldoende voor een resultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft.  

Stevige basis op dragers

Wat daar voor nodig is? Een stevige basis! Een degelijk kunstgrasgazon op een dakterras of balkon staat of valt namelijk met een goede ondergrond. Wij gebruiken daarvoor tegels op dragers, waarmee we een stevige basis creëren. Het voordeel hiervan is dat het regenwater gewoon goed afgevoerd wordt.

Soorten kunstgras 

Wanneer u kiest voor kunstgras op uw dakterras, zijn er meerdere soorten beschikbaar. De beste kunstgrassen zijn niet van echt gras te onderscheiden. U krijgt een echt groen gazon, zonder onderhoud. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten? Kom langs om ze te bekijken!

Bekijk het assortiment kunstgras 

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.