Loyens en Loeff wordt Edge Stadium

Aan de Fred Roeskestraat in Amsterdam staat het voormalige hoofdkantoor van Loyens & Loeff. Dit gebouw is in de afgelopen jaren door G&S Bouw onder handen genomen en getransformeerd tot een echt Edge gebouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De werkzaamheden bestonden uit uitbreiding en verduurzaming. Het vrijgekomen materiaal -denk aan houten binnenpuien, kolommen en natuurstenen bestrating- is waar mogelijk tijdens de verbouwing hergebruikt. Het dak wordt wel uitgerust met noviteiten: hier komen twee RHT-dakluiken te liggen.

Duurzame transformatie met RHT
Ook de nieuwe materialen die worden toegepast in deze transformatie moeten zo duurzaam en onderhoudsarm mogelijk zijn. Reden genoeg voor architect INBO om te kiezen voor de RHT-dakluiken van Gorter. Met deze keuze zijn onderhoudsploegen voor het dak en de daar aanwezig installaties zeker van voldoende ruimte en een daktoegang zonder capriolen. Veiligheid staat voorop!

Optimale isolatie én gebruiksvriendelijk
De architect maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Vaak wordt er gekozen voor de combinatie met een schaartrap. Zo ook in deze transformatie. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.