De Harremaat

De Harremaat in Voorthuizen is een complex met hoogwaardige en eigentijdse architectuur en dito bouwonderdelen. Neem de toepassing van het RHTEP-dakluik van Gorter.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Dit dakluik is de absolutie uitblinker onder de geïsoleerde dakluiken. Met een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie is dit de onbetwiste nummer één in zijn soort.

Van de Kolk Bouw uit Garderen maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie met schaartrap. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.