Met een VvE Pakket bent u in 1x klaar.

Om u als appartementseigenaar of bestuurslid van een VvE te beschermen, is een aantal verzekeringen verplicht zoals de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. U kunt deze in één pakket afsluiten.

Geplaatst door: KOK Assurantiën

Om u als appartementseigenaar of bestuurslid van een VvE te beschermen, is een aantal verzekeringen verplicht zoals de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

U kunt deze in één pakket afsluiten. Daarnaast ontvangt u een scherpe premie als u dat online doet. Wel zo makkelijk? Vraag een vrijblijvende offerte aan via eigenhuis.nl/diensten/verzekeringen/vve-verzekeringen-pakket/vve-pakket-offerte-opvragen

Het VvE-pakket bundelt de verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaars die een KvK-nummer hebben én in Nederland gevestigd zijn. Het pakket biedt dekking voor de gekozen verzekeringen. Vragen over het VvE-pakket? Bel ons op 033 – 450 76 50.

#Kokassurantiën | #verzekering | #VvE | #opstalverzekering | #aansprakelijkheid

Bedrijvengids Geplaatst door
KOK Assurantiën

KOK Assurantiën

Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van KOK Assurantiën
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.