Nieuw hoofdkantoor

Heutink, de internationale onderneming in lesmaterialen en meubilair voor onderwijs verhuist naar bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het familiebedrijf gaf Reitsema & partners de opdracht voor het ontwerpen van zowel het kantoor met experience center als bijhorend distributiecentrum. Hierbij werd een belangrijk uitgangspunt gesteld: het creëren van een iconisch gebouw aan de N35, dat aantrekkelijk plek is voor medewerkers en een inspirerende plek voor klanten.

Iconisch gebouw met divers uiterlijk

Het iconische gebouw wordt uitgerust met een betonnen, aluminium en houten deel. In het houten deel komt het experience center dat als ontmoetingsplek voor klanten, leerlingen en overige geïnteresseerden dient. Boven het houten deel bevindt zich het aluminium deel waarin de kantoorruimtes zijn gevestigd. De horeca is gevestigd in het betonnen deel, gemaakt uit architectonisch prefab betonpanelen.  

Dakluik voor veilige toegang tot het platte dak

De platte daken van het nieuwe hoofdkantoor van Heutink worden uitgerust met een viertal RHT-luiken met schaartrappen van Gorter uit Schagen. Dankzij deze oplossing zijn de daken op een comfortabele en optimaal veilige manier te betreden. Een must voor de ploeg die verantwoordelijk is voor het dakonderhoud.

Het dakluik kent
·       een weer- en windbestendige afwerking
·       veilige bediening
·       10 jaar garantie
·       een bewezen hoge isolatiewaarde
·       elektrische bediening met twee krachtige motoren

De schaartrappen zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.