Nieuw clubhuis De Boekhorst

De nieuwe kantine en kleedkamers van sportcomplex De Boekhorst in Noordwijkerhout worden de eyecatchers van de club.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De kantine wordt vierhonderd vierkante meter groot, er komt een businesshome van maar liefst honderdtachtig vierkante meter en er vindt een uitbreiding van het aantal kleedkamers plaats. De tribune is geïntegreerd in het complex en uitgerust met 558 stoeltjes, uiteraard in het paars van VVSB.

Van Egmond Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp, Barten Groep draagt zorg voor de uitvoering ervan.

Tussen het gebouw en de tribune komt een terras, waar het publiek ook staand naar de wedstrijden kan kijken. Je ziet, Van Egmond heeft aan elk detail gedacht. En ook de daktoetreding is in het ontwerp verwerkt. Dankzij toepassing van het duurzame RHT-luik én de bijgeleverde ladder van Gorter uit Schagen is het dak op een comfortabele en optimaal veilige manier te betreden. Een must voor de ploeg die verantwoordelijk is voor het dakonderhoud.

Het dakluik kent
· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· een bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

De ladder is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.