RHT op The Frame Building

The Frame Building is een 55 meter hoge toren met 213 appartementen in ArenAPoort in Amsterdam. Deze woontoren wordt gebouwd bovenop de parkeergarage van haar voorganger: een leegstaand kantoorgebouw.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Over het project
De appartementen in de woontoren variëren in woonoppervlak van 28 m² tot 90 m² en worden allemaal gasloos opgeleverd. Op het dak van het appartementencomplex komt een gemeenschappelijk dakterras en op de begane grond een gemeenschappelijke ruimte met koffiebar waar bewoners en bezoek elkaar ontmoeten. The Frame Building is onderdeel van de gebiedstransformatie ArenAPoort in Amsterdam Zuidoost. Tijdens de realisatie zijn er veel uitdagende factoren. Het complex sluit bijvoorbeeld aan op een monumentale daktuin en een bestaand appartementencomplex. En vlak vóór The Frame Building vind je een drukke winkelstraat. Deze factoren maken het project bijzonder uitdagend.

Over de oplossing voor een veilige toegang tot het dak
Met het energiezuinige RHT-luik is een veilige toegang tot het platte dak van The Frame gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze het dak betreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installaties gewenst is. Alle dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarop ze worden toegepast. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.