SPB bouwt aan nieuw opleidingscentrum

Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw (SPB), een opleidingsbedrijf voor jonge bouwvakkers in de regio Gouda en Rijnstreek, bouwt een gloednieuw opleidingsinstituut in Waddinxveen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Er worden drie bouwhuizen gerealiseerd: in het met staal omhulde bouwhuis vinden straks de theorielessen plaats, in het gemetselde bouwhuis komt het praktijkonderwijs in metselen en tegelzetten en in het houten bouwdeel worden de timmerlui opgeleid.

Alle drie de bouwhuizen wordt uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Deze luiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

De dakluiken zorgen voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én aan de geplaatste zonnepanelen). Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden. Hiermee is er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

OPDRACHTGEVER: Stichting Bevordering Vakopleiding Bouwbedrijven
OMVANG: Nieuwbouw 3600 m2 onderwijsruimten en praktijkwerkruimten
ARCHITECT: Ronald de Rooij
REALISATIE: medio 2020

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.