Nieuw Kralingen Deelplan D1

In het gebied tussen Nieuw-Crooswijk en het Kralingse Bos komen in totaal achthonderd woningen naar ontwerp van Hans van der Heijden, Braaksma en Roos architecten, INBO en V8 Architects.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deelplan D1 is goed voor tachtig overwegend driekamerappartementen in de sociale huur. Voor een goede bereikbaarheid van het dak van het levensloopbestendige complex heeft het architectenteam gekozen voor toepassing van twee dakluiken van Gorter. 

Aannemer Heijmans en ERA Contour -verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van Nieuw Kralingen en bekend onder de naam Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen- hebben de RHT- dakluiken geplaatst. Met deze handeling zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak. 

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan daken en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Veilige combinatie dakluik en ladder
De combinatie van deze RHT-dakluiken en de drie meegeleverde ladders is ideaal voor laag frequent gebruik van het dakluik. De Gorter ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder als deze niet in gebruik is. Bij frequenter gebruik bevelen wij een dakluik met schaartrap of vaste trap aan.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.