Veilig het dak van De Bloemenpoort op

Duurzaamheid is een van de belangrijkste kenmerken van het nieuwbouw appartementencomplex De Bloemenpoort in Bergeijk. Het energiezuinige RHT-dakluik van Gorter past dan ook perfect in het ontwerp van Keeris Architecten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In het gebouw, waarin veertig appartementen worden gesitueerd, worden uitsluitend duurzame materialen toegepast. Bovendien wordt De Bloemenpoort uitgerust met zonnepanelen -die zorgen voor energieneutraal gebruik van de lift, de verlichting van het atrium en het elektraverbruik in de privébergingen- en optimale isolatie achter de hoogwaardige bakstenen gevel. 

Energiezuinig RHT
Het Gorter RHT-dakluik zorgt voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie zodat er thermisch gezien geen negatief effect van deze ingreep is. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. 

Veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak van De Bloemenpoort gegarandeerd. Zodoende kunnen onderhoudsploegen op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de zonnepanelen gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van De Bloemenpoort. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.