Woonvilla’s met Gorter on top

Op een inbreidingslocatie aan de IJsstelmeerstraat in Den Helde, ontwikkelt Woonstaete twee woonvilla’s voor de sociale en middenhuur. Woonvilla één krijgt twaalf appartementen, nummer twee 24 studio’s.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De gebouwen worden voorzien van waterpompen, zonnepanelen, isolatieglas en een ventilatiesysteem. B+O Architecten heeft gekozen voor het duurzame toegangssysteem van Gorter als daktoegang. Met dit RHT dakluik is de architect zeker van een energiezuinigheid en veiligheid.  

Toegang tot het dak 
De vrije ruimte op platte daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur als koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Zo ook de vrije ruimte op de daken van de woonvilla’s. Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden geïntegreerd en een volledig veilige toegang tot het dak bieden. Enkele voordelen op een rij:

  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terugvallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht.
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig.
  • Het RHT-dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en is inbraak- en geluidswerend.


Voordelen dakluik
Met het RHT-dakluik van Gorter zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak. De combinatie dakluik en de bijgeleverde ladder maken toegang namelijk even comfortabel als gemakkelijk. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen, met name vanwege de optimaal veilige daktoegang die de combinatie realiseert. Het dakluik heeft bovendien een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het dak een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestaties van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.