Gorter op het XL businesspak

Op het XL businesspak in Almelo bouwt VDR Groep in opdracht van Bleckmann een volledig circulair distributiecentrum ter aanvulling van de bestaande campus van ruim 10.000 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het pand -dat uit 45.600 m2 vloeroppervlak bestaat- wordt gemaakt van niet-toxische, bij voorkeur natuurlijke materialen en wordt demontabel geassembleerd. Het gebouwpaspoort zorgt voor het verzamelen, bewaren en delen van de materialen. In dit paspoort vindt men ook de naam van Gorter terug. 

De gebruikte materialen dragen samen met de warmtepompen, energiezuinige installatietechnieken en zonnepanelen voor een lage CO2-afdruk. Voor de bereikbaarheid van de zonnepanelen en andere op het dak aanwezige installaties kiest VDR voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. De perfecte oplossing voor toegang tot platte daken. 

Veilig en duurzaam met RHT
Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan het dak en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op hoogte. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Energiezuinig
Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Goed om te melden: de expertise die bij het ontwerpen en de bouw ingewonnen wordt, wordt geborgd en gedeeld met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) die het ontwerp, de bouw, de inrichting en het gebruik nauwlettend opvolgt.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.