Nieuwbouw 600 appartementen Change=

BAM Wonen realiseert in opdracht van Change= twee wooncomplexen met in totaal 600 betaalbare huurappartementen voor werkende jongeren in Utrecht Leidsche Rijn.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw komt pal naast de bioscoop en krijgt in de plint onder andere atelierwoningen voor kunstenaars, een sportschool en een restaurant. 

Het wooncomplex is ontworpen door de architecten Strorimans Wijffels en Inbo. Hier wordt, naast de 600 appartementen voor werkende jongeren, onder het gebouw een parkeergarage gerealiseerd met plek voor circa 200 auto's, waaronder elektrische deelauto's. Op maaiveldniveau komt een gezamenlijke fietsenberging en een groot en uitnodigend entreegebied. De indrukwekkende gebouwen worden afgemaakt met een fraaie verbindingsbrug met Helix tussen de twee gebouwen en daktuinen op verschillende plaatsen en niveaus in het gebouw. 

Veilige toegang tot de daken
Genoemde daktuinen worden bereikbaar gemaakt door vijf dakluiken van Gorter uit Schagen. Zij zorgen voor een volledig comfortabele en veilige toegang tot de platte daken. Het RHT-dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Compleet met schaartrap
Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. De vijf dakluiken van Change= worden samen met evenveel schaartrappen geleverd. Deze trappen -en ook de ladders van Gorter- zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.