RHT op appartementengebouw Weidse Weelde

Nog even en dan zijn de 67 appartementen in Weidse Weelde klaar om bewoond te worden. Het appartementengebouw bestaat uit dertien woonlagen en is prachtig gelegen aan het Bentwoud in Zoetermeer.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen zijn compleet afgewerkt met een Bruynzeel keuken en hoogwaardig sanitair, voorzien van een riant balkon én beschikken over een eigen parkeerplaats. Voor een veilige daktoegang koos ERA Contour voor een dakluik van Gorter.

Het RHT-dakluik van Gorter zorgt ervoor dat onderhoudsploegen op een veilige wijze het platte dak van het complex kunnen bereiken. Hier doet ook de meegeleverde schaartrap een duit in het zakje. Deze is speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Met het RHT-dakluik -ook wel dakdeur genoemd- zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Kijk dan even op de website. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.