Nieuwe productiehal voor Megahout!

Dijkstra Draisma uit Bolsward realiseert in Drachten het nieuwe kantoor en de nieuwe productie- en opslaghal van Megahout.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het ontwerp is van Dorenbos Architekten, die ook de bestaande vestiging van Megahout en Plaat BV ontwierp. Het nieuwe onderkomen krijgt een Gorter® dakluik on top.

Energiezuinig RHT
De Gorter RHT-dakluiken -waarvan er een is toegepast op het dak van Megahout- zorgen voor een veilige daktoegang in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de nieuwe hal van Megahout.

Veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Onderhoudsploegen kunnen wanneer inspectie of reparatie gewenst is op een veilige wijze het dak betreden. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De opslaghal wordt uitgerust met een schaartrap die perfect matcht met het toegepaste luik. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.