Kostenverdeling in de VvE uitgelegd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Zo bespaart u eenvoudig op de vaste lasten van uw VvE

Kostenverdeling in de VvE uitgelegd

 
 

Besparen op de vaste lasten

VvECollectieven is gespecialiseerd in het besparen op de vaste lasten van VvE's. Bijvoorbeeld door het energiecontract te checken of nu te profiteren van de huidige lage tarieven.

Check wat zij voor uw VvE kunnen doen
 
 

Eisen voor noodverlichting

Periodieke controle van noodverlichting in appartementencomplexen is verplicht en ook zeer belangrijk voor de veiligheid van de bewoners in het geval van een ontruiming.

Meer over deze controle
 
 

Energiezuinig zonder extra servicekosten

Wist u dat er subsidies bestaan voor het verduurzamen van uw woning? Frans van VvE Chaos Leiderdorp maakte daar dankbaar gebruik van.

Lees zijn verhaal
 

Kostenverdeling

In de VvE

Zo werkt het

 

Aantal bezoekers per ruimte reguleren

Het maximaal aantal bezoekers per ruimte of gebouw instellen en reguleren? Vanaf nu kan dat gemakkelijk door dit in te stellen met uw automatische deuren.

Zo voldoet u aan de 1,5 meter regel
 
 

Uit de wind

Comfortabel uit de wind en veilig genieten van uw uitzicht. Dat kan met de windschermen voor balustrades van Metalura.

Ontdek hoe het werkt
 
 

Duurzaam Kempkensberg

In Groningen wordt momenteel gebouwd aan twee luxe appartementsgebouwen, Kempkensberg. Het is all alectric. Warmtepompen dus, in plaats van gasaansluitingen.

Meer over dit project
 
 
CONTACT l OVERZICHT