Duurzaam Kempkensberg

In Groningen -nabij het centrum- wordt momenteel gebouwd aan twee appartementsgebouwen met respectievelijk 36 koop- en 40 huurwoningen. De appartementen zijn luxe, hebben een hoogwaardige afwerking en liggen in een fraai aangelegde, groene omgeving.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen zijn verdeeld over vijf bouwlagen en hebben een woonoppervlak variërend van 90 m² tot 200 m². Kempkensberg is all alectric. Warmtepompen dus, in plaats van gasaansluitingen. Daarnaast worden er per appartement vier zonnepanelen op de daken van de gebouwen geplaatst. Om deze goed te kunnen onderhouden, is een veilige daktoegang onmisbaar. Daarom worden beide daken van deze complexen uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik kan de onderhoudsploeg op een compleet veilige wijze het platte dak van de nieuwbouw betreden om daar onderhoud te plegen aan de zonnepanelen en het dak zelf.

Het duurzame dakluik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.