Ook raak voor Smitshof

Het project Smitshof bestaat uit in totaal 21 luxe appartementen verdeeld over drie woongebouwen. Dit nieuwbouwproject wordt door Jobo de Bouwers gerealiseerd in de West Havenstraat in Leiden.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen voldoen met hun isolatie, warmtepompen en zonnepanelen aan de eisen van deze tijd. Het dak van het appartementencomplex wordt uitgerust met het duurzame RHT-dakluik. Hiermee zijn onderhoudsploegen verzekerd van een veilige toegang tot het dak. 

Waarom het RHT-luik?
Gorter mag met het dakluik en bijbehorende schaartrap een bescheiden bijdragen aan dit project leveren. De RHT-dakluiken realiseren een veilige toegang tot de platte daken, zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

De oplossing voor het platte dak
Gorter heeft een compleet assortiment dakluiken voor het platte dak. Er zijn luiken beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Welk dakluik ook de voorkeur geniet, ieder dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en zijn extra vergunningen niet nodig. 

Klik hier voor meer informatie over de kenmerken van dit dakluik en het bedrijf Gorter

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.