Parkeergarage weer duurzaam en veilig

Parkeergarages bij supermarkten zijn van groot belang. De parkeergarage is voor veel winkelend publiek de eerste en laatste plek die ze zien. Belangrijk dus dat dit een veilige, duurzame en esthetische omgeving is!

Geplaatst door: Triflex BV

Parkeergarages bij supermarkten zijn van groot belang. De parkeergarage is voor veel winkelend publiek de eerste en laatste plek die ze zien. Om hen met een positief gevoel te laten komen en gaan, zijn veiligheid, overzicht, gebruiksgemak, verlichting en comfort erg belangrijk.  

Zo ook bij de parkeergarage onder de nieuwe Hoogvliet supermarkt. Het was van belang dat de parkeergarage een moderne frisse uitstraling zou hebben, geheel in stijl van Hoogvliet supermarkten. Een mooie uitdaging voor Triflex!

Proces

Erkende Triflex applicateur MKT is hier mee aan de slag gegaan. Er is gekozen voor het Triflex CPS-C systeem met een dubbele laag primer voor de parkeervloer en voor de hellingbaan is er gekozen voor Triflex DeckFloor 3.

Het CPS-C systeem is slijtvast en daarmee geschikt voor een binnen toepassing die belast wordt door winkelwagens. Ook zorgt dit systeem voor een veilige, ontspannen atmosfeer in een parkeergarage. Dit antislipsysteem is namelijk ontwikkeld volgens de meest recente inzichten in kleur- en lichtontwerp voor openbare ruimtes. Hiermee wordt de juiste sfeer gecreëerd, waardoor een parkeergarage een prettige ontvangstruimte wordt voor winkelend publiek. Daarnaast vereenvoudigt de oriëntatie van gebruikers door het gebruik van kleuren, wat ook de veiligheid verbetert.

Verder is het Deckfloor systeem specifiek ontwikkeld voor het slijtvast en antislip afwerken van hellingbanen, die zwaar mechanisch worden belast, wat het geval is bij een parkeergarage onder een supermarkt.

Resultaat

Belangrijke eisen bij dit project waren slijtvastheid en uitstraling. Het was van belang dat de parkeergarage werd afgewerkt in een bijpassende uitstraling, die goed aansloot bij de winkel. Door het toepassen van bovengenoemde systemen is dit behaald!

Betrokken partijen

  • Opdrachtgever: Hoogvliet Beheer
  • Ontwikkelaar: WAVO BV
  • Architect: Houdijk Architecten B.V.
  • Aannemer: Waalbouw
  • Applicateur: Meekelenkamp 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.