Renovatie parkeerkelder

In de parkeerkelder van de gemeente Veenendaal was de afwerking van de hellingbaan en parkeergarage sterk verouderd. Hoog tijd dus voor een renovatie.

Geplaatst door: Triflex BV

In de parkeerkelder van de gemeente Veenendaal was de afwerking van de hellingbaan en parkeergarage sterk verouderd. Hoog tijd dus voor een renovatie. De parkeerkelder werd met Triflex gerenoveerd geheel in de huisstijl van Gemeente Veenendaal!

De uitdaging
Door de jarenlange mechanische belasting van auto’s, was de afwerking van de parkeervloer weggereden. Hierdoor had de parkeerkelder een sterk verouderde uitstraling. Gemeente Veenendaal wilde graag een renovatie van de parkeerkelder, die bestand is tegen de mechanische belasting, voldoende grip biedt en in huisstijl van de Gemeente Veenendaal afgewerkt kon worden.

De oplossing
Voor de hellingbaan bood het Triflex DeckFloor systeem, variant 3, oplossing. Het Triflex DeckFloor systeem is een duurzaam en slijtvast gietvloersysteem, welke speciaal ontwikkeld is voor hellingbanen met een hoge verkeersbelasting. Het beschermt de constructie en door de antislipwerking wordt de veiligheid van de gebruikers verhoogd. 

Binnen in de parkeerkelder bood het Triflex CPS-C+ systeem oplossing. Dit is een antislipsysteem voor parkeervloeren dat is ontwikkeld volgens de meest recente inzichten in kleur- en lichtontwerp. Door middel van dit systeem kon de parkeergarage gerenoveerd worden in stijl van gemeente Veenendaal.

Het proces
Erkend Triflex applicateur Meekelenkamp Kunststof Techniek heeft de renovatie uitgevoerd. Meekelenkamp Kunststof Techniek is een specialist op het gebied van vloerafwerkingen van parkeergarages, dus zij waren een zeer geschikte partij om deze opdracht uit te voeren. 

Allereerst zijn alle bestaande afwerkingen verwijderd, waarna de betonnen ondergronden zijn hersteld. Hierna konden beide Triflex systemen worden aangebracht volgens de systeembeschrijvingen. Er kan positief worden teruggekeken op het proces. 

Het resultaat
De parkeerkelder is weer als nieuw en netjes afgewerkt geheel in de huisstijl van gemeente Veenendaal. Ook kan deze afwerking weer jarenlang mee. De opdrachtgever is dan ook erg tevreden over het resultaat.

 Meer weten? Lees hier de casestudy!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.