Plein 1940 in Zevenbergschen Hoek

Het West-Brabantse Woonkwartier laat aan de Frisostraat in Zevenbergschen Hoek nieuwe appartementen bouwen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Aannemer Koers startte in juni 2021 met de bouw van de twee gebouwen met in totaal twaalf appartementen aan Plein 1940. De appartementen zijn specifiek geschikt voor 55-plussers.

Bij de bouw worden hoogwaardige een duurzame materialen, moderne installaties en goede isolatie toegepast. Ieder appartement krijgt een eigen balkon en berging en er komt ruimte voldoende om te parkeren op eigen terrein. Op de daken van de twee gebouwen komen de dakluiken van Gorter te liggen.

Over de RHT-dakluiken
In het nieuwbouwplan worden twee RHT-dakluiken van Gorter toegepast. Woonkwartier maakt met deze oplossing niet alleen op het gebied van isolatie (Uw = 0,319 W/(m².K) de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie met schaartrap. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.