RAU Architects kiest voor Gorter

RHT op het dak van Juf Nienke

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een gebrek aan passende woonruimte is een van de oorzaken van het lerarentekort in onze hoofdstad. Daar gaat het project Juf Nienke verandering in brengen! Er wordt momenteel met man en macht gewerkt om woonruimte -van kleine studio’s tot ruime gezinswoningen-, speciaal voor medewerkers uit het onderwijs, de politie en de zorg, te realiseren. De materialen die gebruikt worden, hebben een lage milieubelasting, zijn hernieuwbaar (zoals hout) en worden hergebruikt uit andere projecten. Met al deze circulaire materialen is het dakluik van Gorter een perfect fit!

Met het RHT7014-dakluik van Gorter is het platte dak van Juf Nienke zo vaak als gewenst te betreden. Voor onderhoud aan de daar aanwezige installatie bijvoorbeeld. De inbegrepen schaartrap is op maat in te stellen en gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde RF-afstandsbediening. Met slechts één druk op de knop klapt de schaartrap automatisch uit of in. Dankzij de keuze voor het dakluik met schaartrap, beschikt u altijd over vrije ruimte onder het dak. De dakluiken hebben een hoge isolatiewaarde, zijn geluidswerend, waterdicht en bestendig tegen wind- en sneeuwbelasting.

Wilt u meer lezen over de voordelen van de Gorterproducten? Check onze website https://www.gortergroup.com/nl/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.