RHT-dakluik op kindcentrum

In Maarssen bouwt Burgland Bouw een nieuw kindcentrum naar een ontwerp van Cita Architecten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het nieuwe gebouw gaat onderdak boeden aan twee basisscholen, een gymzaal, buitenschoolse opvang en een kinderdagverblijf. Op het dak van het moderne gebouw plaatst Burgland het RHT-dakluik van Gorter. 

Waarom een dakluik?
Een dakluik zorgt voor een veilige toegang tot het dak. Het helpt onderhoudsploegen op een veilige manier hun werkzaamheden aan het dak of de daar aanwezige installaties uit te voeren. Een dakluik doet ook prima dienst als toegang tot dakterrassen en -tuinen.  Het RHT-dakluik van Gorter is de perfecte oplossing voor toegang tot platte daken. De combinatie dakluik en de bijgeleverde ladder maken de toegang vanwege de optimale afstemming op elkaar nóg comfortabeler.

Voor ieder wat wils
Dakluiken en vloerluiken zijn waar gewenst leverbaar in materialen, uitvoeringen en afmetingen afgestemd op uw toepassing. Zo zijn er brandwerende stalen luiken, explosieontlastende dakluiken en gevelluiken, geluidswerende luiken, inbraakwerend luiken, luiken met een dubbele deksel en meer. De dakluiken van Gorter hebben een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het dak een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestaties van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.