Sell krijgt een nieuw huis

In mei 2012 werd het pand van Sell kunststoffen getroffen door een verwoestende brand.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Van Bokhorst architecten ontwierp het nieuwe onderkomen van de ontwikkelaar van kunststof producten. Onderdeel van dit ontwerp is het RHT-dakluik van Gorter, gekozen vanwege het gebruiksgemak en duurzame karakter.

De bedrijfshal biedt met haar 3.000 m2 voldoende ruimte voor de opslag van bulkgoederen, gereedgekomen producten en de productieafdeling met spuitgietmachines. Het kantoor bevindt zich op de verdieping en is aan de buitenzijde herkenbaar gemaakt door een hoogglans rode gevel en een uitkraging. De antracietkleurige baksteengevel op de begane grond accentueert de entree van het gebouw.

Het op het platte dak toegepaste luik van Gorter heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het RHT-luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van het gebouw. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Het gebouw van Sell is uitgerust met een ladder. Deze ladder -en ook de (schaar)trappen van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen en knelgevaar te voorkomen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Voor meer informatie over Gorter kijkt u op onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.