RHT op dak van zorgresidentie

In Zuidwolde realiseert Care Property Invest zorgresidentie Ekelenberg voor Warm Hart Zorghuizen. In totaal komen er 42 zorgappartementen voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De architect is Firm Studio, Bouwbedrijf Nikkels zorgt voor de realisatie. De oplevering staat gepland in Q3 van 2023. 

Onderhoud aan het dak
Om het onderhoud aan het dak te vergemakkelijken, is gekozen voor toepassing van het Gorter RHT-dakluik. Dankzij dit luik is de onderhoudsploeg zeker van een veilige daktoetreding. Dat is mede te danken aan de ladder die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap zonder knelgevaar voor handen. 

De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter: https://www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.