RHT op de Hofdame

De Hofdame. Een architectonisch vormgegeven gebouw in de wijk Vrouwenpolder in Barendrecht. Met vijf woonlagen met in totaal 25 luxe appartementen tussen de 90 en 132 m2.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Met het ontwerp van de Hofdame is aansluiting gezocht met de wijk. Het resultaat is een statig gebouw dat dankzij het perfect doorgerekende installatieconcept ook nog eens energieneutraal en circulair is. Het dak is uitgerust met een dakluik van Gorter. Hiermee garandeert Venster Architecten een veilige toegang tot het dak. 

Voordelen dakluik
Het RHT-dakluik van Gorter is de perfecte oplossing voor toegang tot platte daken. Met dit dakluik zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak. De combinatie dakluik en de bijgeleverde ladder maken toegang namelijk even comfortabel als gemakkelijk. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen, met name vanwege de optimaal veilige daktoegang die de combinatie realiseert. Het dakluik heeft bovendien een ongekend hoge isolatiewaarde waarmee het dak een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestaties van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. 

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.