Gerelateerde suggesties:

Balkons en Galerijen

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde
LEES VERDER

Balkons en galerijen

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning. Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.

Duurzaam en veilig

Met de producten van Triflex wordt de levensduur van de constructie verlengd, het beton wordt geconserveerd en de veiligheid en comfort worden verhoogd door het aanbrengen van een anti-sliplaag. Bijvoorbeeld galerijvloeren worden zo naadloos en waterdicht afgedicht en balkonvloeren worden prima beschermd tegen alle externe factoren. Niet alleen grote oppervlakken, maar ook trappen kunnen prima worden behandeld met de producten van Triflex.

Uitstraling

Om de balkon, terrassen, galerijen en wandeldekken de juiste uitstraling mee te geven is Triflex Creative Design ontwikkeld. Geen grijs en grauw meer, maar keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Zo dragen we samen niet alleen bij aan een duurzaam, veilig, comfortabel, maar ook een aantrekkelijk leefklimaat.

Waterdicht opgehoogd

Veel Nederlandse wooncomplexen hebben een uitkragende galerijvloer. Triflex heeft hiervoor een lichtgewicht systeem ontwikkeld waardoor drempelhoogte wordt weggenomen en de galerij mak-kelijk, waterdicht en naadloos wordt afgedicht en opgehoogd. Het is bijna een vanzelfsprekendheid, maar dit Triflex BIS systeem is verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties.

Technische ondersteuning

Om tot het beste resultaat te komen, biedt Triflex uitgebreide technische ondersteuning en service. Voordat we een advies uitbrengen, beoordelen we de ondergrond. Waar nodig verrichten we kern-boringen, hechtproeven, vochtmetingen of hardheidsmetingen. Eventueel brengen we proefvlak-ken aan. Ons technische team staat altijd klaar om te adviseren.

Weten wat Triflex voor uw balkon of galerij kan betekenen? Download de brochure Kleurrijk wonen, bel ons via 038 460 20 50 of stuur een mail naar info@triflex.nl.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Triflex BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen