Kunstgras op je balkon

Veel mensen willen graag eens iets anders als balkonvloer, iets waarmee ze onderscheidend zijn en wat toch praktisch is.

Gepubliceerd: 31 oktober 2017

Kunstgras op je balkon is hier ideaal voor, maar er zijn maar weinigen die weten dat kunstgras voor balkons een prima oplossing kan zijn.

Het onderhoud

Een voordeel van kunstgras is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Af en toe kan het kunstgras gereinigd worden door er een emmer water op te gooien of de tuinslang erop te zetten. Het vuil loopt dan met het water door de regenafvoer weg. Daarnaast blijft kunstgras lang mooi en houdt het gegarandeerd vijftien tot twintig jaar zijn groene kleur.

Sfeervol

Met kunstgras ga je dus echt genieten van een heerlijke sfeer. Dit in tegenstelling tot koud beton, wat uiteraard een wat koudere sfeer uitstraalt. Met kunstgras geniet je meer van je balkon!

Loopt lekker

Zeker met je kinderen is kunstgras erg prettig: ze kunnen zich hieraan namelijk niet bezeren. Het is een verende, flexibele ondergrond. Het loopt heerlijk, je krijgt echt het heerlijke buitengevoel.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.