Meer ruimte op je balkon met de BALKONBAR

Iedereen die een (klein) balkon heeft, loopt tegen hetzelfde probleem aan. Je hebt eigenlijk altijd nét te weinig ruimte.

Gepubliceerd: 18 april 2018

Vooral als je met meer mensen tegelijk lekker buiten wil zijn. ‘Maar’, dachten Arjen Spijkerman en Daan Meijners, ‘problemen zijn er om opgelost te worden’, en bedachten een superhandig product. De BALKONBAR: een uniek, sociaal en duurzaam product van Hollandse bodem, waarmee je het maximale uit je balkon haalt.

Voor wie is de BALKONBAR?

Als je in een appartement woont met balkon of dakterras en graag meer ruimte wil, dan is de BALKONBAR uitermate geschikt voor jou. Hij kan namelijk op bijna elke balkonbalustrade bevestigd worden. Hij is verkrijgbaar voor rechthoekige en ronde relingen, in twee verschillende houtsoorten, in een hoekoplossing en in verschillende maten.

Hoe gebruik je de BALKONBAR?

De BALKONBAR is dé oplossing voor meer ruimte op je balkon, want hij doet uitstekend dienst als vensterbank. Zet hem bijvoorbeeld vol met je favoriete bloemen en planten en geniet van alles wat groeit en bloeit op je balkon. Of wat denk je van een kruidentuintje op je eigen balkon? Zet een paar mooie potten neer, plant de zaadjes op tijd en voor je het weet groeien er verse kruiden op je balkon. Wat een prachtig aanzicht moet dat zijn, een appartementencomplex met allemaal mooie stadstuinen. Leuk om in je VvE-vergadering te bespreken, dan profiteert de hele VvE ervan! En stel je dit eens voor. Het is een stralende zondagochtend in mei, je hebt lekker uitgeslapen en de hele dag geen plannen. Je doet de deuren open, laat het koele ochtendbriesje binnen en hebt alle tijd om lekker lang te ontbijten. Een vers afgebakken croissantje met een glas verse jus d’orange erbij en een kopje koffie toe… wie doet je nog wat? Heerlijk!

Hoe hang je hem op?

De BARMANNEN!

Arjen Spijkerman en Daan Meijners zijn de mannen achter de BALKONBAR. Allebei hebben ze een passie voor het stadsleven, maar zijn ook graag buiten. Sinds 2015 produceren Arjen en Daan de BALKONBAR vanuit Amsterdam en werken samen met Sociale Werkplaatsen.  

Waar koop ik de BALKONBAR?

Na het lezen van dit artikel moet je het met ons eens zijn… het balkon van jouw appartement is pas écht compleet met de BALKONBAR. Al vanaf € 67,50 heb jij er al één in huis.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wilt u meer dan 3 items lezen?

Lees direct verder tot en met 10 items per maand met een gratis Basis-profiel.

Gratis aanmelden
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.