..........
shadow_fix

Meer ruimte op je balkon met de BALKONBAR

Iedereen die een (klein) balkon heeft, loopt tegen hetzelfde probleem aan. Je hebt eigenlijk altijd nét te weinig ruimte.

Iedereen met een appartement en een (klein) balkon, loopt tegen hetzelfde probleem aan: je hebt altijd nét te weinig ruimte. En vooral als je met meer mensen tegelijk lekker buiten wil zijn. ‘Maar’, dachten Arjen Spijkerman en Daan Meijners, ‘problemen zijn er om opgelost te worden’, en bedachten een superhandig product. De BALKONBAR: een uniek, sociaal en duurzaam product van Hollandse bodem, waarmee je het maximale uit je balkon haalt.

Voor wie is de BALKONBAR?

Als je in een appartement woont met balkon of dakterras en graag meer ruimte wil, dan is de BALKONBAR uitermate geschikt voor jou. Hij kan namelijk op bijna elke balkonbalustrade bevestigd worden. Hij is verkrijgbaar voor rechthoekige en ronde relingen, in twee verschillende houtsoorten, in een hoekoplossing en in verschillende maten.

Hoe gebruik je de BALKONBAR?

De BALKONBAR is dé oplossing voor meer ruimte op je balkon, want hij doet uitstekend dienst als vensterbank. Zet hem bijvoorbeeld vol met je favoriete bloemen en planten en geniet van alles wat groeit en bloeit op je balkon. Of wat denk je van een kruidentuintje op je eigen balkon? Zet een paar mooie potten neer, plant de zaadjes op tijd en voor je het weet groeien er verse kruiden op je balkon. Wat een prachtig aanzicht moet dat zijn, een appartementencomplex met allemaal mooie stadstuinen. Leuk om in je VvE-vergadering te bespreken, dan profiteert de hele VvE ervan! En stel je dit eens voor. Het is een stralende zondagochtend in mei, je hebt lekker uitgeslapen en de hele dag geen plannen. Je doet de deuren open, laat het koele ochtendbriesje binnen en hebt alle tijd om lekker lang te ontbijten. Een vers afgebakken croissantje met een glas verse jus d’orange erbij en een kopje koffie toe… wie doet je nog wat? Heerlijk!

Waar koop ik de BALKONBAR?

Nou, gewoon hier! Want na het lezen van dit artikel moet je het met ons eens zijn… het balkon van jouw appartement is pas écht compleet met de BALKONBAR. En voor slechts € 64,90 heb je er al één in huis. Dus verwen jezelf en koop hem nu!

DUS VERWEN JEZELF EN KOOP HEM NU!

 

 

 
Wil je hem winnen? Hou dan onze social media kanalen in de gaten deze maand. Want we mogen er maar liefst TIEN weggeven.


De BARMANNEN!

Arjen Spijkerman en Daan Meijners zijn de mannen achter de BALKONBAR. Allebei hebben ze een passie voor het stadsleven, maar zijn ook graag buiten. Sinds 2015 produceren Arjen en Daan de BALKONBAR vanuit Amsterdam en werken samen met Sociale Werkplaatsen.

 

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam