Gerelateerde suggesties:

Het effect van zonwering voor de VvE

22 april 2015
Het aanbrengen van zon- en lichtregulerende screens is een relatief eenvoudige maatregel die het woonplezier vergroot én de waarde van woningen laat stijgen. Het is dan ook een optie die de aandacht verdient van elke huiseigenaar en elke VvE.
LEES VERDER

Daar komt bij dat Hunter Douglas het VVE’s nu extra makkelijk maakt met het Full Screen Serviceplan. Een totaalaanpak waarbij we alle betrokken woningen voorzien van buitenzonwering en de huiseigenaren heel wat voordelen boeken:

- Meer comfort: een aangenamer binnenklimaat, zowel wat betreft de feitelijke als de belevingstemperatuur, met bovendien een betere lichtregulering (geen hinderlijke schitteringen)
- Meer uniformiteit in uitstraling, waardoor de totale kwaliteitsbeleving van, bijvoorbeeld, een appartementencomplex toeneemt.
- Lager energieverbruik: in de zomer voorkomt de zonwering oververhitting, zodat airco’s en ventilatoren niet of veel minder nodig zijn. In de winter kan de zonwering omhoog, zodat de zonwarmte wordt benut en de verwarming rustiger aan kan doen.
- Hogere marktwaarde als gevolg van de verbetering in comfort, uitstraling en energieprestaties.
- Duidelijkheid over kosten op korte en lange termijn.
- Duidelijke afspraken over onderhoud (tijdstippen en frequentie).
- Garanties op kwaliteit en zorgeloze werking.

Meer informatie: www.fullscreenservice.nl

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!