Stil en veilig deuren sluiten: de nieuwe TS 5000 SoftClose van GEZE

Met de TS 5000 biedt GEZE nu al een echt universeel wapen voor het veilig en zelfstandig sluiten van brand- en rookwerende deuren.

Gepubliceerd: 02 juli 2022

De specialisten in innovatieve deur-, raam- en veiligheidstechnologie hebben hun bestseller nu verder ontwikkeld en lanceren de TS 5000 SoftClose variant voor situaties waar een deur moet sluiten met maximale veiligheid - maar met minimaal geluidsvolume. De nieuwe deurdranger is tegelijkertijd uitzonderlijk snel en eenvoudig te installeren omdat met slechts één innovatief ventiel de sluitsnelheid kan worden ingesteld.

Dé oplossing voor geluidsgevoelige gebieden waar veilige toegang nodig is

De TS 5000 SoftClose is een elegante oplossing voor deursituaties met uitdagende omgevingscondities, bijvoorbeeld bij wind en zuigkracht of veranderende drukverhoudingen in sluisdeursituaties en trappenhuizen. Hier helpt de TS 5000 SoftClose om zware deuren betrouwbaar maar stil te sluiten. Dit maakt het de ideale deurdranger in omgevingen die gevoelig zijn voor geluid: of het nu in hotels of restaurants is waar gasten ongestoord willen slapen of van hun eten willen genieten, of in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, waar mensen behoefte hebben aan rust. Ook ruimtes die veilige toegangscontrole nodig hebben, zoals huisartsenpraktijken, kantoren en overheidsgebouwen, kunnen met de TS 5000 SoftClose veilig en stil worden afgesloten.

Voordelen voor installatiebedrijven: snelle montage en eenvoudige montage achteraf

Ook voor installatiebedrijven biedt de TS 5000 SoftClose grote mogelijkheden: dankzij de doordachte en beproefde constructie, die gelijk is aan die van de TS 5000, is de montage van de deurdranger zeer tijdbesparend. Het is ook heel eenvoudig om de sluitsnelheid correct af te stellen via slechts één ventiel, zonder dat er extra hulpstukken hoeven te worden gebruikt. Tegelijkertijd is de TS 5000 SoftClose eenvoudig achteraf aan te brengen, omdat hij dezelfde compacte afmetingen heeft als de TS 5000. De sluitsnelheid is vanaf de voorzijde traploos instelbaar tussen 15 en 0 graden. Een visuele sluitkrachtweergave maakt de taak ook eenvoudiger. Deze tijdsbesparing stelt professionele vakmensen in staat efficiënter te werken.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.