Gerelateerde suggesties:

Openr Deuropener

Maak van jouw toegang een slimme toegang met de deuropener.
LEES VERDER

Deuropener

Maak van jouw toegang een slimme toegang met de deuropener. De deuropener verbindt jouw deur met het internet waardoor het eenvoudig met de app te openen is. Je deur wordt gelijk slim, toegankelijk en dubbel zo veilig!

 • Dubbele encryptie houdt ongewenste gasten buiten en zorgt voor een veilig gebouw
 • Beschikbaar voor alle type elektronische toegangen; deuren, slagbomen, poortjes, etc.

Meer weten?

Ontdek nu hoe je slimmer toegang geeft tot je gebouw:

Contact

Voorhaven 19b
3025HC Rotterdam
Nederland

Onze andere producten

Met onze producten kunnen alle elektrische deuren die toegang geven, door een Openr op afstand worden geopend. Met Openr maak je grote bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen, appartementencomplexen, studentenwoningen slim toegankelijk.

Ontdek hieronder de andere producten van Openr:

 • Applicatie
  Met de Openr applicatie krijg en geef je toegang tot gebouwen. Met deze vervanger van je sleutels open je deuren voor jezelf én voor je bezoekers. Deze is beschikbaar op mobiel, tablet en desktop.

 • Online beheer
  Snel wisselende huurders of een groeiende start-up? Hou jouw toegangssysteem eenvoudig up-to-date via ons online beheer. Aanpassingen zijn eenvoudig en direct door te voeren.

 • Beltableau
  Aanbellen? Het Openr beltableau geeft de gebruikers van het gebouw overzichtelijk weer. Met één druk op de knop kun je eenvoudig in contact komen met de persoon die jij zoekt. Het beltableau is uitermate geschikt om aan de gevel of in de hal te bevestigen. Het beltableau is hét eigentijdse gezicht van jouw gebouw.

 • Binnentableau
  Het binnentableau is een lichtgewicht versie van het beltableau speciaal ontworpen om binnen je gebouw op elke etage bereikbaar te zijn. Gemakkelijk, eenvoudig en klaar om per verdieping je bezoekers te ontvangen.
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Openr
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen