Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Toegangscontrole

01 februari 2018
FDH Systems, gevestigd in Maastricht in Zuid Limburg, werkt met een modulair toegangscontrole systeem tot 64 deuren met proximity lezers werkend op druppels
LEES VERDER

Installateur van toegangscontrole systemen in Limburg en omgeving Maastricht

Wie mag waar, wanneer naar binnen?

FDH Systems, gevestigd in Maastricht in Zuid Limburg, werkt met een modulair toegangscontrole systeem tot 64 deuren met proximity lezers werkend op druppels of kaarten. In tegenstelling tot wat u wellicht zou denken is de prijs van dit systeem zeer schappelijk en is het systeem gemakkelijk te bedienen met een eenvoudig Nederlands softwarepakket. Zo kunt u exact bepalen wie waar op welke tijden naar binnen mag en tevens kunt u de historie hiervan terugzien.
Ook is er al een controller voorzien van een web interface zodat u met u smart telefoon vanaf afstand kunt inloggen en eventueel de deur open kunt zetten.


Een andere optie voor toegangscontrole zijn biomedische lezers. Met een vingerafdruk of irisscan kan de deur geopend worden. Deze methode is nog veiliger dan het modulair systeem maar ook aanzienlijk duurder in aanschaf.

Elektronische cilinders met badges zijn ook verkrijgbaar bij FDH Systems. U kunt de deur openen door een badge voor de cilinder te houden, deze badges worden door de software voorzien van de toegangsopties. Het voordeel van deze optie is dat hiervoor geen bedrading nodig is. Tevens is de ingreep vrij simpel. De bestaande deurcilinder wordt vervangen en de nieuwe dient enkel nog geprogrammeerd te worden.
deze cilinders zijn tegenwoordig ook al te openen met een gsm met NFC chip echter nog niet met een Apple telefoon.

Toegangscontrole via GSM sturingen

FDH Systems levert interfaces waarmee u met uw huidige GSM uw bestaande poort, of het hekwerk op afstand kunt openen. Dat is prettig als u met de auto komt aanrijden en niet hoeft uit te stappen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw poetsvrouw of een leverancier binnen te laten als u er niet bent.
u belt gewoon een 06 nummer van de sim kaart en de poort gaat open.
Wij leveren tevens gsm i/o boxen. Deze sturen een melding naar een vooraf bepaald mobiel nummer bij het activeren van een input. Omgekeerd kunt u door bellen naar de box een bepaalde uitgang sturen die vervolgens weer een relais schakelt.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

FDH Systems
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES