Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Camerabewaking

01 februari 2018
DH Systems gevestigd in Maastricht in Zuid Limburg, werkt met de nieuwste technieken en heeft ruime ervaring in camerabewaking systemen.
LEES VERDER

Camerabewaking door FDH Systems

DH Systems gevestigd in Maastricht in Zuid Limburg, werkt met de nieuwste technieken en heeft ruime ervaring in camerabewaking systemen. Wij adviseren u graag over het gebruik en de mogelijkheden van een CCTV systeem in uw bedrijf en wij kunnen binnen uw budget een passende oplossing bieden.

Bij FDH systems kunt u tevens terecht voor draadloze camerabewaking. Zoals bijvoorbeeld een camera in de koe- of paardenstal of bij de entree van het pand aan de overkant van de weg. Hier is een kabel leggen namelijk vaak geen optie.
Het stabielst blijft echter de bekabelde oplossing via coax, utp of glasvezel laat u de verschillen uitleggen evenals de verschillende soorten camera’s zoals HDCVI , HDTVI , IP en analoog
zodat u weet waar de prijs verschillen in zitten want heel vaak is goedkoop duurkoop .
Particulieren maken steeds meer gebruik van camerabewaking en u kunt makkelijk met de smartphone de beelden van uw huis live op de telefoon zien, waar u zich ook bevindt. Het is zelfs mogelijk de camera te draaien of een plaatje te ontvangen als iemand bijvoorbeeld de deur van uw woning opent bij afwezigheid.

Wij leveren en installeren o.a. de volgende systemen:

 • complete CCTV camerasystemen met video management software
 • bewakingscamera’s met telefoon of tablet app
 • analoge , IP , HDCVI en HDTVI camera’s
 • proces bewakingscamera’s
 • bestuurbare camera’s (ook via internet)
 • verborgen camera’s/ spycams
 • harddiskrecorders en Nas systemen
 • draadloze video overdachtsystemen voor garageboxen, paardenstal of tussen gebouwen
  camerasystemen voor kentekenherkenning
 • infrarood verlichting
 • Cloud oplossing

Verhuur van compleet camerasysteem

In bepaalde situaties is het huren van het camerasysteem een uitkomst. Zoals bijvoorbeeld bij het vermoeden van diefstal of fraude. Voor een periode vanaf een week is het mogelijk een compleet systeem te huren. Wij rekenen voor de installatie het normale uurtarief. Voor de geplaatste apparatuur betaalt u een waarborgsom die achteraf wordt verrekend met de te betalen huurprijs.


Leg uw wensen aan ons voor en wij kunnen u een passend voorstel doen en indien gewenst een op maat gesneden systeem verzorgen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

FDH Systems
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES