FDH Systems

FDH Systems

Rector Thijssenstraat 16, 6237 NJ  Moorveld

Over ons

FDH Systems Maastricht

FDH Systems is een NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf en werkt veel voor VVE 's vooral  deur communicatie voor VVE en sluitplan met elektronische cilinders

om deuren te openen met badge of eigen gsm zowel voor centrale toegangs deuren als deuren van eigen appartement tevens leveren wij intercom systemen met binnen posten die weer gekoppeld kunnen worden met tablet van eigenaar .

maar ook buiten posten met gsm module zodat geen binnenposten meer nodig zijn want de gsm van de huurder cq eigenaar doet dienst als binnen post.er is hierin steeds meer mogelijk dus laat u informeren.

ook kunt u bij ons terecht voor camera bewaking van de centrale hal en brievenbussen of parkeergarage in het complex

 
Wij zijn een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring . Dat betekent voor u korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Service, kwaliteit en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. Een snel groeiend aantal relaties in Limburg  kiest voor FDH Systems.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.