Domotica

Domotica (huisautomatisering) is een integratie van intelligente technieken en diensten in en rondom uw huis die zorgen voor meer comfort, veiligheid

Geplaatst door: FDH Systems

Domotica specialist in Zuid Limburg, Maastricht

Domotica (huisautomatisering) is een integratie van intelligente technieken en diensten in en rondom uw huis die zorgen voor meer comfort, veiligheid en energiebesparing. Uitermate geschikt voor moderne woningen en voor alleenstaande ouderen. FDH Systems is de domotica specialist in Zuid Limburg, gevestigd in Maastricht.


Bij domotica kunt u denken aan bijvoorbeeld de bediening van uw deuren, rolluiken, lichtsturingen, verwaming, audio- en videosysteem met behulp van uw smartphone, touchscreen of afstandsbediening. Veelvuldig terug kerende handelingen worden weggenomen en voor u geautomatiseerd. De invulling hiervan bepaald u zelf volgens uw wensen en aangepast aan uw situatie.

Domotica bij nieuwbouw of verbouwing | Het stappenplan van FDH systems

1.Bij interesse in domotica, neem in een vroeg stadium van de bouw of renovatie contact met ons op. Een goede voorbereiding is het halve werk. Achteraf wijzigen kost meer geld en dat gaat meestal gepaard met kap- en breekwerk.


2. Wij helpen u met vragenlijsten en concrete voorbeelden. Zo kunnen wij een duidelijk beeld vormen van uw wensen in uw intelligente huis. Op de toekomst gericht zodat ieder huis maatwerk wordt.


3. Wij maken aan de hand van uw wensen een plan van aanpak. Dit plan is voorzien van tekeningen met daarop de elektronische apparatuur en de infrastructuur vermeld. Denk daarbij aan onder andere beveiliging, internet, telefoon, audio en lichtsturingen.Heeft u al een elektricien dan is dat ook geen probleem zoniet regelen wij dit .


4. Als alle bedrading is aangelegd dan sluiten wij de modules, bedieningspanelen en sensoren aan en programmeren deze naar uw wensen. U kunt bijvoorbeeld denken aan dat alle verlichting met een knop uitschakelt en dat bij binnenkomst automatisch het licht aangaat en de muziek gaat spelen. Of bedenk dat bij rookalarm alle rolluiken omhoog gaan of bij aanrijden de poort open gaat, bij afwezigheid een foto opgeslagen wordt van een bezoeker die aanbelde, of de camera beelden rondom uw huis live op uw smartphone.


5. FDH Systems integreert alles tot een systeem en wij verzorgen de gehele elektrische sturing in uw huis. Alles voorzien van design panelen of touchscreens zoals de ipad, zodat een passend geheel ontstaat in uw moderne woning.

Wij installeren o.a. de volgende systemen:

Qbus
Lightec (light technology)
Moeller Xcomfort
KNX

 

Bedrijvengids Geplaatst door
FDH Systems

FDH Systems

Rector Thijssenstraat 16, 6237 NJ  Moorveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.