Gerelateerde suggesties:

Energiebesparing organiseren met ESCo’s

07 mei 2015
De uitkomsten van het lezersonderzoek van het eerste whitepaper waren helder; het paper is opmerke- lijk goed gelezen en zeer gewaardeerd. Maar ook bleek de behoefte aan nadere informatie breed, met een opmerkelijke voorkeur voor informatie op schrift.
LEES VERDER

Energiebesparing organiseren met ESCo’s


De uitkomsten van het lezersonderzoek van het eerste whitepaper waren helder; het paper is opmerke- lijk goed gelezen en zeer gewaardeerd. Maar ook bleek de behoefte aan nadere informatie breed, met een opmerkelijke voorkeur voor informatie op schrift. Op bladzijde 13 leest u meer over de resultaten van het lezersonderzoek.

Met dit tweede whitepaper speelt Agentschap NL in op de gesignaleerde behoeften. In de eerste vijf artikelen beschrijven deskundigen vanuit hun specifieke invalshoek de positionering en kansen van ESCo’s in Nederland. Hun inzichten kunnen u helpen om uw eigen visie en praktische mogelijkheden vorm te geven. In het tweede deel komt het paper tegemoet aan de behoefte aan meer praktijkvoor- beelden. De elf voorbeelden tonen een breed pallet met verschillende gebouwsoorten en uiteenlo- pende ESCo-varianten.

Tot slot geeft dit paper een groot aantal e-mailadressen van betrokken personen en organisaties. Zij timmeren graag, en welllicht met u, aan de weg om van ESCo’s een succesvolle aanpak te maken voor het verduurzamen van de gebouwvoorraad.
Als er voldoende nieuwe bouwstenen en bewijzen daarvoor komen, zal ik niet schromen daarmee een derde white paper te laten samenstellen of deze anderszins onder uw aandacht te brengen.
Ik wens u veel succes bij het opdoen van nieuwe ervaringen.

 

Klik hier voor meer infomatie.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Liftscan
Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?