Energiebesparing organiseren met ESCo’s

De uitkomsten van het lezersonderzoek van het eerste whitepaper waren helder; het paper is opmerke- lijk goed gelezen en zeer gewaardeerd. Maar ook bleek de behoefte aan nadere informatie breed, met een opmerkelijke voorkeur voor informatie op schrift.

Gepubliceerd: 07 mei 2015

Energiebesparing organiseren met ESCo’s


De uitkomsten van het lezersonderzoek van het eerste whitepaper waren helder; het paper is opmerke- lijk goed gelezen en zeer gewaardeerd. Maar ook bleek de behoefte aan nadere informatie breed, met een opmerkelijke voorkeur voor informatie op schrift. Op bladzijde 13 leest u meer over de resultaten van het lezersonderzoek.

Met dit tweede whitepaper speelt Agentschap NL in op de gesignaleerde behoeften. In de eerste vijf artikelen beschrijven deskundigen vanuit hun specifieke invalshoek de positionering en kansen van ESCo’s in Nederland. Hun inzichten kunnen u helpen om uw eigen visie en praktische mogelijkheden vorm te geven. In het tweede deel komt het paper tegemoet aan de behoefte aan meer praktijkvoor- beelden. De elf voorbeelden tonen een breed pallet met verschillende gebouwsoorten en uiteenlo- pende ESCo-varianten.

Tot slot geeft dit paper een groot aantal e-mailadressen van betrokken personen en organisaties. Zij timmeren graag, en welllicht met u, aan de weg om van ESCo’s een succesvolle aanpak te maken voor het verduurzamen van de gebouwvoorraad.
Als er voldoende nieuwe bouwstenen en bewijzen daarvoor komen, zal ik niet schromen daarmee een derde white paper te laten samenstellen of deze anderszins onder uw aandacht te brengen.
Ik wens u veel succes bij het opdoen van nieuwe ervaringen.

 

Klik hier voor meer infomatie.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.