..........
shadow_fix

Graydon Award

Zakenrelaties kunnen dankzij de Graydon Financieel Gezond Award zonder zorgen met SkyLift samenwerken.

Op 6 maart 2015 heeft Mark van Burgsteeden van SkyLift de “Graydon Financieel Gezond Award 2014” in ontvangst mogen nemen. Deze Award wil zeggen dat SkyLift tot de top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat relaties verantwoord zaken kunnen doen met SkyLift.

De Award wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die de financiën goed op orde hebben en voldoen aan de strenge eisen van Graydon. Slechts 3% van de Nederlandse bedrijven mag zich volgens Graydon “financieel gezond” noemen. De grootste voorwaarden bestaan uit het krijgen van een positief kredietadvies en een minimale kans op wanbetaling. Tevens worden factoren als omzet en jaarcijfers beoordeeld.

De informatie is afkomstig uit de Graydon database, deze wordt dagelijks onderhouden, zodat men verzekerd kan zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de Award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De Award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam