Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

VIP Keuringsbundel

01 februari 2018
Het Liftinstituut verzorgt de periodieke keuring, assistentie en onderhoudscheck. Onafhankelijk, op tijd en tegen lagere kosten.
LEES VERDER

Alles rond de liftkeuring in één keer goed geregeld

Als gebouweigenaar of -beheerder heeft u er alle belang bij dat uw liften onafhankelijk en binnen de wettelijke termijn worden gekeurd. Tegelijkertijd wilt u er ook zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn. Het Liftinstituut helpt u graag: met onze nieuwe VIP-keuringsbundel besteedt u de zorg rondom de keuringen in één keer aan ons uit.

INCLUSIEF ONDERHOUDSCHECK

We keuren uw liften niet alleen deskundig en onafhankelijk, we zorgen ook voor assistentie en doen – als u dat wenst – bovenop de keuring nog een aanvullende onderhoudscheck. Zo weet u zeker dat de keuringen op tijd plaatsvinden, en heeft u inzicht in de prestaties van uw onderhoudsfirma. Zien hoe de rapportage van deze onderhoudscheck eruit ziet? Kijkt u dan hier.

MAKKELIJK OVERSTAPPEN

Wilt u gebruikmaken van de VIP-keuringsbundel, maar regelt de onderhoudsfirma momenteel de keuringen en/of de assistentie erbij voor u? Het Liftinstituut helpt u graag bij uw overstap. En het verrassende: de VIP-bundel pakt ook nog eens voordeliger uit.

KIES NU VOOR GEMAK EN ZEKERHEID

Bent u toe aan minder zorg en meer gemak rondom de liftkeuringen? Wilt u de absolute zekerheid dat uw liften deskundig, onafhankelijk en altijd op tijd worden gekeurd? En wilt u profiteren van minder kosten en de meerwaarde van een gratis aanvullende onderhoudscheck? Neem vandaag nog contact met ons op via 020 – 435 06 06 of vul het contactformulier in. We geven u graag meer informatie en helpen u bij een eventuele overstap.

DE VIP-KEURINGSBUNDEL: MEER ZEKERHEID, MINDER ZORGEN

 

1. DE ZEKERHEID VAN EEN ONAFHANKELIJKE EN DESKUNDIGE KEURING

Een groeiend aantal gebouweigenaren en -beheerders in Nederland is zich bewust van de noodzaak van een objectieve en deskundige liftkeuring. Tegelijkertijd zoeken zij steeds vaker naar mogelijkheden om de zorg rondom het keuringstraject aan één partij uit te besteden. Als voorvechter van een absoluut onafhankelijke liftkeuring komt het Liftinstituut u nu helemaal tegemoet. Met de VIP-keuringsbundel ontzorgen wij u in heel het keuringsproces: u ervaart het gemak van uitbesteden en weet zeker dat uw liften 100 % onafhankelijk worden gekeurd. En uiteraard zeer deskundig.

2. DE ZEKERHEID VAN EEN OP TIJD GEKEURDE LIFT

Kiest u voor de VIP-keuringsbundel, dan zorgt het Liftinstituut zelf voor deskundige assistentie. Daarmee voorkomen we afzeggingen en weet u zeker dat uw liften altijd op tijd worden gekeurd. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat.
Afzeggingen bezorgen u veel overlast. En het vraagt van ons tijd en energie om iedereen te informeren en alles opnieuw in te plannen. Dat voorkomen we met de VIP-aanpak. En dat is meteen een belangrijke reden waarom het Liftinstituut u de VIP-keuringsbundel zo voordelig kan aanbieden.

3. DE ZEKERHEID VAN EEN EXTRA ONDERHOUDSCHECK

Het Liftinstituut zet graag een stap extra voor u. Daarom bieden we u bij de VIP-keuringsbundel optioneel een aanvullende onderhoudscheck aan. Na afloop van de wettelijke verplichte keuring neemt de inspecteur tal van technische onderhoudspunten onder de loep. Met zijn bevindingen in de hand bent u beter in staat de prestaties van uw onderhoudsfirma te beoordelen. Bovendien toont u ermee aan dat u uw zorgplicht als gebouw beheerder of -eigenaar absoluut serieus neemt. Goed om te weten: voor deze onderhoudscheck betaalt u niets extra.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Liftinstituut
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES