10 redenen om een Geberit toilet, inbouwreservoir of AquaClean te kopen

Is jouw toilet toe aan een opknapbeurt?

Gepubliceerd: 06 oktober 2017

In deze blog lees je 10 redenen waarom je moet kiezen voor de producten van Geberit zoals een toilet, inbouwreservoir of AquaClean douchewc.

- Geberit is een groot en bekend A-merk in de sanitair branche. Je weet wel, van die reclamecampagne “Stank hoeft niet te stinken”.
- Geberit is marktleider op het gebied van sanitair systemen. Van opbouw- en inbouwreservoir tot en met aantrekkelijke bedieningsplaten. Geberit heeft complete oplossingen voor jouw wc.
- Geberit heeft altijd een oplossing! Doordat alle Geberit producten perfect op elkaar zijn afgestemd zijn is er voor alle situaties wel een oplossing mogelijk.
- Geberit sanitair heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende kwaliteit sanitair producten voor een redelijke prijs.
- 100% betrouwbaar! Alle producten uit het Geberit assortiment zijn uitgebreid en goed getest en voldoen aan alle normen en richtlijnen
- Bij elk product van Geberit zit een uitgebreide know-how handleiding. En zijn er tevens op internet verschillende instructievideo’s te vinden.
- Hulp nodig? Kom je ondanks alle duidelijke handleidingen die bij elk product worden meegeleverd, ergens niet uit bij de installatie of gebruik van een Geberit toilet of ander product. Dan doet Geberit er alles aan om het probleem zo snel en goed mogelijk voor u op te lossen.
- Geberit kijkt vooruit. Zo zijn Geberit inbouwreservoirs voorbereid op de toekomst. Laat je nu een Geberit inbouwreservoir plaatsen met daaraan een simpel standaard toilet, maar wil je over een paar jaar een Geberit AquaClean douche wc dan hoef je daarvoor geen nieuw ander reservoir te laten plaatsen. Het Geberit inbouwreservoir wat u nu namelijk heeft is daar al op voorbereid. De douche wc kan zo geïnstalleerd worden.
- Geberit werkt nauw samen met de grote A-merken Villeroy & Boch, Laufen en Sphinx. Dit doen ze om de prestatie van hun eigen producten nog beter te kunnen maken. Zodat bijvoorbeeld de spoeltechniek van een Geberit reservoir ook optimaal werkt in combinatie met een toilet van het merk Sphinx.
- In de loop der jaren kunnen er onderdelen slijten, zo ook bij Geberit producten. Geen nood! Bij Geberit zijn tot 25 jaar na introductie van het product bijbehorende onderdelen verkrijgbaar.

Ben je overtuigd en ga je voor Geberit. Ga dan eens langs bij de grootste badkamer showroom van Nederland, Briljant Sanitair in Maurik. Daar kunnen de verkoopadviseurs je alles vertellen en laten zien over de Geberit toiletten, inbouwreservoirs, AquaClean douche wc’s, ect. Het Geberit assortiment kan je ook online kopen bij hun webshop Sanitaireiland.nl.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.