Voor elke bouwsituatie geschikt: de AquaClean douchewc

Geberit biedt een oplossing voor elke situatie

Gepubliceerd: 13 november 2018

Geen enkele sanitaire ruimte is hetzelfde. Toch moet in elke bouwsituatie een douchewc geïnstalleerd kunnen worden, zodra de klant met water wenst te reinigen. Zo ook in complexe situaties. Naast een diversiteit aan douchewc-modellen, biedt Geberit de installateur twee oplossingen voor een douchewc-installatie in een complexe omgeving. Middels de Geberit Monolith wc-module én de Geberit voorzetplaat kunnen AquaClean douchewc’s eenvoudig in vrijwel elke bouwsituatie worden geïnstalleerd. En dat binnen een mum van tijd.

In de afgelopen 40 jaar heeft Geberit verschillende douchewc’s ontwikkeld en verder geoptimaliseerd. Dit heeft anno 2018 geresulteerd in een breed scala aan douchewc-modellen voor bijna elk budget en elke wens. Het Zwitserse bedrijf spreekt en werkt dagelijks met loodgieters. Deze praktijkervaring heeft geleid tot een uitgebreide reeks aan intelligente mogelijkheden voor het oplossen van problemen op de bouwplaats. Er is een oplossing voor vrijwel elke situatie; of de installateur nu een kleine of grote badkamer renoveert; of het een gehuurd of gekocht pand is; of de stortbak nu voor de muur of erachter gemonteerd is en of de muur nu betegeld of gestukt is.

Monolith wc-module

De Monolith wc-module lost twee problemen op met één oplossing: het oude opbouwreservoir of duoblok wordt vervangen door een mooi, elegant designproduct. Ten tweede biedt de Monolith een naadloze installatie met de AquaClean douchewc. Dit geeft de klant de mogelijkheid om het onderlichaam dagelijks te reinigen met water. De Monolith biedt een designoplossing voor het opbouwreservoir: een extra slanke stortbak van geborsteld RVS met aan de voorzijde een elegante glazenplaat verkrijgbaar in wit, zwart, umbra of zandkleur. Om een eenvoudige installatie te garanderen is de Monolith zo ontworpen dat hij snel, en zonder hak- en breekwerk, op de bestaande watertoevoer- en afvoerleidingen kan worden gemonteerd en aangesloten. Ongeacht of de aanvoer en afvoer uit de wand of de vloer komt, het past altijd. Dankzij de succesvolle combinatie van een Monolith en een AquaClean douchewc kan de badkamer in één dag worden gerenoveerd en omgetoverd worden tot een spa.

Flexibel en veelzijdig

De Geberit voorzetplaat is ook een extreem flexibele, snelle en eenvoudige oplossing. Dit designpaneel kan worden gebruikt om een bestaand toilet aan de muur te vervangen door een compleet douchewc-systeem of door een closet met aparte toiletzitting, die voorzien is van een douchefunctie. En dat binnen een paar uur. Het grote voordeel is, dat de voorzetplaat zonder boren op de tegels kan worden geïnstalleerd. Dat komt omdat het paneel bevestigd is aan de bestaande bedieningsplaat. Als gevolg hiervan is het installeren van een AquaClean in een huurhuis eenvoudig en krijgt de badkamer van de huurder een eigentijdse uitstraling.

De voorzetplaat biedt nog meer voordelen; lelijke watertoevoeraansluitingen worden afgedekt door het paneel en in het geval van een verhuizing kan de voorzetplaat snel en zonder sporen verwijderd worden. Deze kan vervolgens eenvoudig opnieuw geïnstalleerd worden in een nieuw huis samen met de Geberit AquaClean douchewc. De voorzetplaat is verkrijgbaar in wit alpine waterbestendig laminaat of in wit of zwart glas. Met zijn heldere, eenvoudige stijl past het designpaneel harmonieus in de algehele badkamersfeer.

Slim Bekeken

Een bijkomend voordeel tijdens de installatie is dat alle Geberit AquaClean douchewc’s door één specialist gemonteerd kunnen worden. Dankzij de weldoordachte verpakking kunnen de douchewc’s eenvoudig en met minimale kracht in de gewenste positie worden geplaatst. Alle technologie en het muurbevestigingssysteem, evenals de water- en stroomaansluitingen, zijn gemakkelijk toegankelijk. Welke bouwsituatie de loodgieter ook tegenkomt, Geberit biedt slimme technologie voor een snelle installatie.

www.geberit-aquaclean.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.