Advies nieuwbouw

Voor nieuwbouw zijn verscheidene standaard liften op de markt verkrijgbaar. Echter wordt hierbij veelal geheel of gedeeltelijk voorbijgegaan aan uw uitgangspunten betreffende de functionaliteit, gebruikers- en onderhoudseisen

Geplaatst door: Donken Liftadvies

Vaak wordt er een keus gemaakt op esthetische criteria, waardoor u later tijdens de exploitatie tegen diverse beheersproblemen aanloopt.

Overzichtelijke langetermijnkosten
Om duidelijkheid te verkrijgen in de totale kosten van de lift gedurende de volledige levensduur kunnen wij een programma van eisen (PVE) opstellen waarin de gewenste kwaliteit, uw algemene wensen en uitgangspunten worden omschreven. Het PVE kan vervolgens als basis worden gebruikt bij de architectonische ontwikkeling van uw project. Aan de hand van het voorontwerp kan een bestek worden opgesteld waarin de specifieke wensen en eisen worden opgenomen.

Voordeliger en efficienter
De ervaring van onze opdrachtgevers leert dat door deze wijze van bouwen een betere liftinstallatie wordt verkregen die in de exploitatiefase zowel economisch voordeliger is, als technisch aangepast aan het gebruik.

Ten slotte...
Samengevat bieden wij de volgende diensten aan:

het opstellen van een PVE
het schrijven van een bestek
het begeleiden van de werkzaamheden
het opleveren van de werkzaamheden geheel conform uw eisen en beleid

https://www.donkenliftadvies.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Donken Liftadvies

Donken Liftadvies

Kleine Zonnedauw 6, 1991 HS  Velserbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.