Gorter® op De Burgemeester

In het najaar van 2022 is Gebroeders Blokland Ontwikkeling en Bouw BV gestart met de bouw van De Burgemeester, een appartementengebouw in de wijk Het Buurtschap in Sliedrecht

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex telt 29 appartementen die allemaal buitenruimte hebben. De appartementen zijn voorzien van een heerlijke woonruimte en open keuken. De grote ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Op het dak koos Maat architecten voor het RHT dakluik van Gorter.  


Waarom RHT?
RHT-dakluiken zorgen ervoor dat onderhoudsmonteurs op een compleet veilige wijze het dak kunnen betreden. Om de veiligheid te optimaliseren, levert Gorter haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. Het duurzame dakluik van De Burgemeester wordt dan ook geleverd in combinatie met een ladder. Deze is speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Speciaal voor platte daken
De dakluiken van Gorter zijn uitermate geschikt voor het platte dak. De luiken zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter:https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.