Campusgebied OurDomain

Op de plek van het voormalige Holendrecht Centre in Amsterdam wordt gewerkt aan de realisatie van een multifunctioneel woon- en werkgebied voor young professionals, studenten en jongeren.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De appartementen, in totaal 1.559 stuks, worden verdeeld over drie complexen en liggen nabij station Holendrecht. Architect: OZ en Karres+Brandts landschapsarchitect. Uitvoerders: Wessels Zeist en Kondor Wessels Amsterdam.

De appartementen worden compleet afgewerkt gerealiseerd en waar mogelijk voorzien van innovatieve elementen die de woningen helemaal van deze tijd maken. De Community Campus Amsterdam zet hiermee de toon voor de totaalontwikkeling van het Amstel III gebied.

Bijzondere vormen vragen om bijzondere oplossingen
De bijzondere vormen van de bouwdelen vragen om een bijzondere oplossing inzake de toetreding van het dak. Het antwoord komt van Gorter luiken uit Schagen.Inmiddels zijn bouwdeel A en bouwdeel B voorzien van respectievelijk negen en vier RHT-dakluiken van deze leverancier. Dit luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Alle luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.