De Altis

Adviseur OLCO ontwikkelt voor de gemeente Rijswijk een circulair, multifunctioneel en toekomstbestendig sportcomplex. En duurzaamheid zwaait de scepter in de Altis: het gebouw wordt volledig circulair.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Duurzame oplossingen op een rij
Alle materialen worden gesplitst naar re-use en recycle. Er komt een warmte-koude opslag en het complex wordt uitgevoerd met ledverlichting. Het dak van het sportcomplex wordt volledig gevuld met zonnepanelen. Met uitzondering van de dakdelen die in de schaduw liggen, daar worden groendaken gerealiseerd.

Veilig het dak op
Om deze zonnepanelen en de groendaken vakkundig te onderhouden, is gekozen voor toepassing van het Gorter RHT-dakluik. Dit duurzame luik wordt geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van de accommodatie.

Bezoek onze website voor meer informatie over dit dakluik.

www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.