De creatieve oplossing voor vloeren

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking. Triflex heeft altijd een passende oplossing.

Geplaatst door: Triflex BV

Triflex FloorTattoos
Met Triflex FloorTattoos is het mogelijk om, door middel van een speciale folie, uw logo, naam of afbeelding aan te brengen op uw balkon-, terras-, entree- of galerijvloer. Doordat de afbeelding in meerdere lagen wordt aangebracht, is uw vloer niet alleen naadloos, slijtvast en waterdicht, maar krijgt deze bovenal de door u gekozen persoonlijke uitstraling.


Triflex Creative Design
Triflex Creative Design biedt u een nieuwe ontwerpmogelijkheden. Het resultaat van Triflex Creative Design is buitengewoon slijtvast én onderhoudsvriendelijk en beschermt de ondergrond tot wel 25 jaar tegen alle weersinvloeden, schoonmaakproducten en chemicaliën. Er is keuze uit een groot aantal ontwerpen. Deze variëren van afbeeldingen geïnspireerd op de natuur tot patronen die als decoratieve rand dienen. En van informatieve markeringen, zoals het icoon voor de nooduitgang, tot complete tegelpatronen.


Triflex Colour Design en Triflex Stone Design
Wenst u een esthetisch fraai oppervlak wilt dat gering antislip en onderhoudsvriendelijk is? Daar is Triflex Colour Design uitermate geschikt voor. Tevens is het te verkrijgen in 8 verschillende kleuren.


Uitgebreide kleurkeuze
U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een effen vloer of juist een decoratieve instrooimix in allerlei kleurvarianten. Maar ook qua afwerking zijn er ontelbare mogelijkheden. Zoals meer of minder antislip en met of zonder markeringen om het de gebruikers makkelijk te maken. Zo worden de vloeren optimaal afgestemd op de bouwstijl en persoonlijke voorkeuren.

n

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Triflex? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)38 260 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.