Een persoonlijk en uniek vloerdesign

Een duurzame vloer, maar dan met een tegelpatroon, logo, persoonlijke tekst of een ander creatief accent? Hiervoor ontwierp Triflex het product Triflex Creative Design, waarmee u uw entree, balkon of terras een persoonlijk tintje of opvallende look geeft.

Geplaatst door: Triflex BV

Oplossingen om oppervlaktes te verfraaien

Triflex Creative Design is een product dat is ontstaan vanuit eigen initiatief. Emy Kok (Triflex’ architecten adviseur) vertelt: ‘Wij zijn continu op zoek naar oplossingen en innovaties om oppervlaktes te verfraaien. Op het gebied van Triflex Creative Design zagen wij een gat in de markt.’

Kok vervolgt: ‘Ik bezoek veel architectenbureaus en daar valt het mij op dat architecten kenmerkende elementen toepassen in projecten, wat hen dan typeert en onderscheidend maakt. Dit zie je terug op de vloer, in de gevel of op het dak. De uitdaging zit hem echt in het toepassen van kenmerken op diverse manieren. Denk hierbij aan hoekige, strakke lijnen of juist organische vormen. Een sprekend, doch zacht kleurenpalet of juist contrasterende en opvallende kleuren.’

Onderscheidende creaties

‘Met Triflex Creative Design kun je je onderscheiden en herkenbaarheid creëren doormiddel van de kleinste details, een bepaalde bouwstijl of een unieke materiaal- of kleurkeuze. Een logo op de entreevloer van een utiliteitsgebouw kan bijvoorbeeld heel goed werken als visitekaartje, wanneer men de eerste stap naar binnen zet. Balkons kunnen worden voorzien van stijlvolle patronen of kleuren en galerijen van een appartementencomplex van huisnummers op de vloer. Daar houdt het zeker niet op. De mogelijkheden zijn oneindig met Triflex Creative Design. Toch zien we nog veel meer kansen liggen. Zo zien we ook kansen in het terug laten komen van patronen en motieven van de binnenvloer op de buitenvloer’, voegt Kok hieraan toe.

Esthetisch en functioneel

De buitenruimtes staan daarnaast vaak bloot aan uiteenlopende weersinvloeden. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, gebarsten tegels, gescheurde voegen, mos- of zelfs schimmelvorming, met gladheid tot gevolg. Naast het creëren van een esthetische vloer, zijn de producten van Triflex ook nog eens functioneel. Ze zorgen namelijk ook voor het duurzaam afdichten en beschermen van vloerdelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Triflex Creative Design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.