De fraaie appartementen van Dambordje

De Lindewijk in Wolvega is een nieuwbouwplan bestaande uit rijwoningen, vrijstaande en half vrijstaande woningen en appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Onderdeel van dit project is Dambordje, bestaande uit zestien appartementen tussen de 45 en 99 m2. Architectenbureau VMEZ uit Drachten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

De zestien appartementen worden verdeeld over twee fraaie appartementengebouwen met elk acht appartementen allen met uitzicht over het water. Elk gebouw heeft een centrale entree met beltableau en postkasten, trappenhuis en lift. De balkons zijn gelegen op het zuidoosten en hebben mooi uitzicht over het water en natuurgebied in de Lindewijk.

Veilig het dak op
Voor een veilige toegang tot het dak -voor onder meer inspectie- is gekozen voor toepassing van een tweetal RHT-dakluiken van Gorter. De luiken worden geleverd in combinatie met wee schaartrappen. Deze speciaal ontworpen trappen zorgen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

 

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.