De plantage

In de vierde en vijfde fase van het plan de Plantage bouwt Smit’s Bouwbedrijf aan een appartementencomplex met 49 woningen van verschillende afmetingen. Het complex is eind 2020 gereed.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De architectuur van het complex is een eigentijdse knipoog naar die van de jaren vijftig van de vorige eeuw, een knipoog die door alle fases van het plan wordt doorgevoerd. Het dak van het complex wordt uitgerust met zonnepanelen. Voor de bereikbaarheid van deze panelen wordt gebruik gemaakt van het RHT-dakluik van Gorter. Dit luik geeft een ruime en veilige toegang tot het dak, zodat de onderhoudsploeg zonder te veel gedoe aan de slag kan.

Alle dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee levert het luik een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen welke zijn ontworpen om vallen en andere gevaarlijke situaties te voorkomen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.