Deze apparaten maken het onderhouden van uw woning gemakkelijker

Bent u de trotse eigenaar van een prachtig appartement? Genoeg reden om hier enorm blij mee te zijn natuurlijk. 

Gepubliceerd: 17 juli 2019

Zeker wanneer de leeftijd een rol begint te spelen of wanneer u alleen bent is het vaak ideaal om een appartement te hebben in plaats van een complete woning met meerdere verdiepingen. Vindt u het ondanks dit verschil toch nog veel werk in huis? Dan zijn er gelukkig meer dan genoeg slimme apparaten die u het werk uit handen kunnen nemen. Ideaal toch?

Geen omkijken meer naar het huishouden

Er zijn, zoals al eerder aangegeven, meerdere slimme oplossingen om u het werk in het huishouden in ieder geval voor een groot gedeelte uit handen te nemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de sensationele robotstofzuigers. Deze stofzuigers, die volledig automatisch te werk gaan, rijden regelmatig uit zichzelf door het door u aangegeven gebied in huis met als resultaat dat u dit stuk niet of minder vaak hoeft te stofzuigen. Een mooi merk die in dit soort apparaten gespecialiseerd is is het merk 50five.com. De stofzuigers rijden automatisch naar hun laadstation wanneer ze bijna leeg zijn en zijn volledig voorzien van scanners en sensoren om eventuele botsingen met andere producten in de schoon te maken ruimte te voorkomen. Een prachtige oplossing die jou een hoop werk kan schelen. Overigens is het aantal slimme apparaten ook nog uit te breiden met slimme lampen, thermostaten en raamdecoratie.

Slimme oplossingen zijn er ook voor buiten

Heeft u wél een tuin? Is dat even lekker! Gelukkig hoeft u ook hier geen extra werk aan de te hebben. Om u hier het werk uit handen te nemen zijn er namelijk (onder andere) robotmaaiers van Gardena op de markt. De robotmaaiers zijn eenvoudig instelbaar en is dat gebeurd dan heeft u er in feite geen omkijken meer naar. Behalve de geavanceerde robotmaaiers biedt Gardena meer om het je ietwat gemakkelijker te maken. Zo kunt u een beroep doen op de Gardena Comfort Aqua, een handige zwenksproeier, de Gardena wandslangenbox en de Smart 5000 Hydrofoorpomp. Ook handig zijn de begrenzingsdraden en de 1000 druppelslang die u planten en bloemen in de tuin gelijkmatig van water voorzien. En zo hoeft u, met speciale dank aan Gardena, niet meer in de tuin aan het werk te gaan. Buiten is dus alles net zo gemakkelijk als binnen!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.